Silvan Anaokulu
KONAK MAH. DİCLE CAD. NO: 11 SİLVAN / DİYARBAKIR

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeylerini kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve teknolojinin en son teknikleri ile yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen çağdaş düşünce yapısına sahip yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

SİLVAN OKAP silvan okul eğitim kalitesinin arttırılması projesi ( diğer kurumlar kategorisi ) 2009-2010 eğitim öğretim yılı 3.sü (21/06/2010), 2018 de Karacadağ Kalkınma Ajansından Okul Öncesi Eğitimde Kaliteyi artırmak için FEN VE BİLİM MERKEZLERİ projesi hazırlandı ve projesi geçti.
Öğretim Şekli :İkili öğretim

İkili öğretim

07:30-12:30/12:30-17:30

Servis Bilgisi

Okulumuzun öğrencileri taşıması için aracımız yoktur. öğrenci velilerin anlaştığı servis ile taşıma yapılmaktadır.

İl merkezine 78 km ilçe merkezi

Konak mahallesi Gazi Caddesi Silvan MYO Ek Binası